И тоа што викаш.
А Џефри не го поднасам- не можам, умишЉотина, таа сега што ќе се оженат сакам да го заебе.
Од Ланистерс само Tywin е добар, а сите од фамилијата го мразат.![]()
Таа уште сега го мота како и одговара а не па откако ќе се ожени со неа
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Giggle :giggle :giggle](/images/emoji/giggle_animated.png)
И тоа што викаш.
А Џефри не го поднасам- не можам, умишЉотина, таа сега што ќе се оженат сакам да го заебе.
Од Ланистерс само Tywin е добар, а сите од фамилијата го мразат.![]()
Таа уште сега го мота како и одговара а не па откако ќе се ожени со неаСамо да не ја убијат инаку убаво му прави
![]()
Пред скоро почнав да ги читам книгите и иако се на српски (зашто не можев да најдам е-верзија на македонски, се сомневам дека има)
ми оставија далеку подобар впечаток во однос на информациите и случувањата - во серијата има доста кратење што е и нормално нели, ама сепак ми е во топ 5 од сите досегашни кои сум ги гледала.
Музика, костимографија, глума, приказна ... од сѐ по нешто, но дефинитивно не за сечиј вкус.
Четврта сезона стартува догодина, но дали се знае кога точно ?
Инаку, одејќи по книгите мислам дека Џон Сноу ќе умре во 5та сезона. Ќе ви кажам кога ќе стигнам до петтата книга.
Уште сум на почеток, не сум стасала до дејствијата опфатени во втора и трета сезона, а зошто да нема логика - си читам и после истото го гледам интерпретирано во друга верзија, баш ми е интересно.10-ти април треба да почне следната сезона, ама не е официјално ова.
И убаво што си ги читаш книгите и си ги режираш повеќето сцени во својата глава, ама не е убаво да ја прераскажуваш книгата, зашто тогаш би ги гледал наредните сезони-епизоди кога знам кој ке умре, кој ке владее, кој со кого ке се...![]()
СЕ навлеков скроз на серијава !!!!!! 9.4 заслужено. Волците ми се најинтересни а богами и донекаде најправедни ...меѓутоа сите кралства кријат подеднакво интересни , сплеткарско реални умови .