eRepublik.com

Maloto

Истакнат Член
19 февруари 2012
31
5
308
Јас на време јадев бан и ја откажав :rofl
Ако не ме банираја тогаш, сега сигурно ќе бев заглавен со играва.
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
долго време не ја играм.......ко ќе ми е досадно ја пуштам :)
 

важна

Истакнат Член
14 февруари 2012
552
694
93
30
Скопје
Јас на време јадев бан и ја откажав :rofl
Ако не ме банираја тогаш, сега сигурно ќе бев заглавен со играва.
Зошто те банирале? :D
Инаку ја имам играно играва, ама некако не ме привлекува...