American Horror Story

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
серијава е процедурал(кај шо решаваат случаи во секоја епизода посебно), или епизодите се споени една за друга ?

Споени се. Мислам дека ако пропуштиш една, ќе се чудиш во наредната што се случува.

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
првите 2 еп ги погледнав ,али не ми е нешто интересна ,, не ми се допага глумата на главните,, но ке ја изгледам целата ,,може натаму е подобра

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Многу подобар ми е почетокот на вторава сезона. Помрачна, помистериозна, подобра приказна (сега за сега) и глума.
И ми се допаѓа тоа што секоја сезона (очигледно) е посветена за различна случка. Can't wait for the next episode!

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Многу подобар ми е почетокот на вторава сезона. Помрачна, помистериозна, подобра приказна (сега за сега) и глума.
И ми се допаѓа тоа што секоја сезона (очигледно) е посветена за различна случка. Can't wait for the next episode!
На интернет ја гледаш серијава ?

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Уф, цела година чекам и сум ја изумила серијава, ама како ми се насобрале 6 епизоди за гледање, мераци.
Чинам вторава сезона е многу подобра од првата.
Испревртено, интригантно, одличен спој на сегашно и минато, па и моето омилено место за вакви случки, мх! Едноставно wow.
Морам да ја пофалам Jessica Lange, жената е феноменална во било која улога и феноменално се држи. Толку добро си го доловува ликот, што секогаш ќе ми биде фаворит.
Bloody...face, this is marvelous. Отидов сега да си догледам. :frantic