AC ϟ DC

Idiot

Староседелец
5 март 2013
317
231
1,053
Muppet Show
Идиоте, брате ... не ме пушташе финансиска состојба.
Е јбг, тешко следеќа прилика, а мош и ќе напраиф стадион у Скопје за 150.000 људи, па ќе дојдеф у Скопје догодина. Никад се не зна :igra

radioactive

Истакнат Член
14 април 2013
54
39
118
Јас ги сметам за една од најлегендарните групи што постоеле. Angus Young е еден од најдобрите гитаристи (in my opinion)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Не слушам многу од постарите бендови со исклучок на неколку, а меѓу нив е ACDC. Речиси како да нема ништо лошо од нив, језда пре би ги избрала албумите Highway To Hell, Back in Black, Ballbreaker. Нивната музика ме потсеќа на 2 работи: прво, на патување, второ, на бар. Седиш во кола, сончев ден, прав пат без гужва и си пичиш acdc. Задимен бар, кожни сепариња, дрвен под, пиво во рака и у позадина си пичи acdc. Перфекција...

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,485
9,164
1,683
Кушкундалево
Какво унесување!
Искрено, ептен тапа звучат. Ко прво тоа што се слуша не се две чела, ко второ силување на такви инструменти е ептен без никаков уметнички дух. Ми се гади коа ги слушам и секој пат си викам „Ај да ги слушнам пак, да видам дали нешто подобро направиле“ и секогаш завршувам со исто чувство на гадење.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Од новиов албум Rock or Bust што го пуштија минатиот месец овие 2 песни морам да ги издвојам, особено првата не ми искача од глава!

Од постарите оваа онака у последно време ми е на repeat:

• Ми се допаѓа
Реакции: Idiot