Јас активно играв кошарка до лани. Редовно тренирав 6 години. Последнава година само рекреативно
ФАЛА! Многу уживам додека играм одбојка и ќе продолжам понатамуМило ми е за тебе Деа Ти посакувам мн. успех понатаму..
Само напред
Па да, многу убав спорт. Иако се минимални повредите, сепак ги има ... одвреме-навремеодбојкат т ие еден од најдобрите спортови според мене... ептен добро влијае врз рбетот на човекот и врз растењето... а и шансите за повреда се ептен минимални...
Ако навистина го сакаш тоа што го спортуваш, никогаш нема да е доцна. Не сум јас некој експерт за боречки вештини па не знам што да ти предложамЗа жал во моментов ништо, за во иднина планирам. Иако имам 19 години викаат дека никогаш не касно за да го направиш тоа што го сакаш. Во план имам боречка вештина нешто како Таеквондо, но ако некој има подобра идеја јас ги сметам за добредојдени.
Понекогаш доволна е и подршката.Ако навистина го сакаш тоа што го спортуваш, никогаш нема да е доцна. Не сум јас некој експерт за боречки вештини па не знам што да ти предложам
Сега засега, спиење :angel