Што научивте од вашата последна врска?

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
Од мојата последна врска, ако тоа се вика врска научив дека пред се се гледа психичкото здравје кај особата.Ме залажа физичкиот изглед ненормално многу.Кога сфатив со каква дикла одев некој период се разочарав самиот од себе.
психо килер беше типката

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
психо килер беше типката

Не ама нападна, болно љубомора, со познавање од 1 месец сакаше да ме стави под целосна контрола.Тоа не им се случило на моите, кои што ме направиле и ме трпат а камоли на некоја што се појавува на кратко во мојот живот.

Никој во текот на денот не знае каде одам и што правам, па не дозна ни она.Ама кгоа ми прекурчи и кажав со која/каде и што сум правел и здиве и ми раскина :D

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
Не ама нападна, болно љубомора, со познавање од 1 месец сакаше да ме стави под целосна контрола.Тоа не им се случило на моите, кои што ме направиле и ме трпат а камоли на некоја што се појавува на кратко во мојот живот.

Никој во текот на денот не знае каде одам и што правам, па не дозна ни она.Ама кгоа ми прекурчи и кажав со која/каде и што сум правел и здиве и ми раскина :D
женско да има контрола над мене никогаш убо што си и кажал се

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
женско да има контрола над мене никогаш убо што си и кажал се

Океј е да има контрола, ама во брак.Тогаш батка нема бегање.Мораш да играш со отворени карти.Ако не ништо друго бар да знае кај си и што си и финансиите да имаат некаков си ред.

Ама уште сега контрола? Тоа не пали кај шмекси :)

m.o.p.

Активен Член
14 февруари 2012
348
221
43
34
Чајџилница
Океј е да има контрола, ама во брак.Тогаш батка нема бегање.Мораш да играш со отворени карти.Ако не ништо друго бар да знае кај си и што си и финансиите да имаат некаков си ред.

Ама уште сега контрола? Тоа не пали кај шмекси :)
да живее Шмекси :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Шмекси

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Научив како е да се биде слеп при две сосема здрави очи. Научив дека неможе љубовта на едниот да биде доволна за двајцата. Добра лекција ми беше и тоа дека тој што бил неверен еднаш шансите да не се повтори истото се 0,00001% . На крај научив дека оној кој совршено ми прилега на прв поглед и со кој сите ми завидуваа за врската од “соништата“ е тој кој најмалку заслужува да биде дел од мојот живот. Затоа во оваа сегашна врска се трудам да бегам што подалеку од површните совршености, се ежам од такви роботски неискрени животи.

• Ми се допаѓа
Реакции: Dr.Gonzo

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Секогаш, ама баш секогаш да бидеш СВОЈ, да знаеш ВИСТИНСКИ што сакаш од животот и КОГО сакаш.

KaMa(

Полноправен Член
1 јули 2012
42
32
18
Научив дека не може цура да се дружи се тебе 2 месеца, притоа да плаче за двајца други и наеднаш, ќорави пијани ќе се бакнете и таа наеднаш те прогласува за љубов на нејзиниот живот хахаха, то не иде тако.

Фала за лекцијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and melpomena