Што научивте од вашата последна врска?

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА СЛЕПО ДА ВЕРУВАМ НА НИТУ ЕДНА ДЕВОЈКА, СЕКОГАШ КЕ БИДАМ ЛАДЕН СО БИЛО КОЈА ПА И ДА ЈА САКАМ ПРЕМНОГУ

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Научив дека во секоја врска треба да се вметнеш и да ја покажеш и добрата и негативната страна. Научив дека и малите нешта во љубовта се магични. Не треба да им придавате значење на караниците и не смеете да дозволите никој да ви се меша. Од секоја грешка се учи, не можете да му забраните одредени работи на партнерот, а и не можете да му поставувате одредени правила ако само на вас ви одговара. Научив да уживам и да пробам се. Сепак животот е еден и треба да се живее.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Научив дека треба повеќе да си верувам сама на себе.Дека на мажите не треба да им се верува (СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕ СЕ СИТЕ ИСТИ).И дела и само дела,а не празни зборови.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Животот е чколија и скала....
Што да се научи....Верен или неверен сеедно е.....

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Дека уствари тапа е да си во врска. Цело време си напнат, кога ќе се видиме, како, што, каде. Си поставуваш безброј прашања во ум.. да не не сака да сте повеќе заедно, да не ова, да не она. Напнато ептен, баш кога завршивме ми олесна одма. Дека исто така, глупаво е да бидиш во врска а да не ја сакаш.. то уствари ти е логично. Ама ете, нека ми извини сеа така се погоди.
Fun fact: сите бивши од кога ќе завршат со мене поубави се. Што е работата маму му е*ем..

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо