Што е подобро, да се лажете себеси дека сте среќни или да признаете дека сте тажни?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,761
786
1,133
Skopje
Па искрено убаво е да се сподели тагата само во кругот на нај блиските , мислам дека секој друг ќе гледа на тоа со доза на ситење ,не секогаш ама тоа не се исклучува, затоа пред се треба да се трудиме да бидеме среќни и најдеме начин ... :cool: