Што ви се пие во моментов?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Oshee.jpg

Изотоничен спортски пијалок, овој синиот кокнретно е multifruit, а мене ми има вкус на ананас. Неописливо освежителен, мислам дека пред се поради фактот дека има "разводенет" вкус, односно не е многу благ. Го има на плоштад во трафиката кај што се оставаат писма со фискални, 0.7 мл за 65 ден.