Што ви недостига во животот?

neskrotliva

Нов член
23 февруари 2012
22
14
3
40
-Ми недостига целосност во семејството. За жал не може да се предвиди кога ќе ги загубиме најблиските. Она што го немам, а здравје за во иднина ќе го оснавам е токму такво семејство.
-Ми недостига доверба во блиските. Велат: Не верувај никому. Јас велам: лошо е да веруваш, уште полошо да не веруваш. Затоа што понекогаш нема на кого да се потпрам, на кому да се исповедам.
-Ми недостига поголема верба во Бог. Чувствувам дека од мене самата се има откинато некој дел, кој сега е изгубен некаде во мене и неможам да го пронајдам. Оној дел од психата кој ја контролира религиозноста кај мене е слабо функционален. Ми недостига мирот, спокојството. Да ме насочи нешто во животот.
Немој толку црно да гледаш,довербата ке ти дојде кога најмалце очекуваш,а вербата несмееш да ја губиш никако зошто таа дава сила.

neskrotliva

Нов член
23 февруари 2012
22
14
3
40
Иначе мене ми фали моментално керками да не ми дреми кад глава викајки ми да и пуштам игриииииииииии уф ке полудаааам

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
509
803
693
Моментално ништо. Имам се што не може да се купи со пари, моите најдобри родители и брат ми, златен дечко кој многу го сакам, и две најдобри другарки.
Ништо не ми фали, фала му на Бога. Се молам така и да остане.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
-Ми недостига целосност во семејството. За жал не може да се предвиди кога ќе ги загубиме најблиските. Она што го немам, а здравје за во иднина ќе го оснавам е токму такво семејство.
-Ми недостига доверба во блиските. Велат: Не верувај никому. Јас велам: лошо е да веруваш, уште полошо да не веруваш. Затоа што понекогаш нема на кого да се потпрам, на кому да се исповедам.
-Ми недостига поголема верба во Бог. Чувствувам дека од мене самата се има откинато некој дел, кој сега е изгубен некаде во мене и неможам да го пронајдам. Оној дел од психата кој ја контролира религиозноста кај мене е слабо функционален. Ми недостига мирот, спокојството. Да ме насочи нешто во животот.
ме расплака,навистина тажно,баш ми е жал ......доколку можам да ти помогнам со муабет тука сум .... знам како е кога е тешко и кога нема на кој да му кажеш...така станува уште потешко....:(

• Ми се допаѓа
Реакции: UnFleur

neskrotliva

Нов член
23 февруари 2012
22
14
3
40
Само ќе ве замолам да не паѓаме во депресија сите сме тука за разговор,ионака интернетов го користиме како антидепресивно средство,иначе ќе немозиме да се соочиме со вистинската реалност т.е депресијата.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah and JaMi

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Ништо не ми недостига, но понатаму ќе ми недостигаат моите родители кога ќе ги нема на овој свет :(