Што би правеле кога би останале без интернет цела недела?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Прво, јас неможам да останам без Интернет.
Односно би останал без Интернет, само во случај ако цела Македонија снема :)
Иначе бекап 1. Wi-fi На комшии, бекап 2. Телефон, бекап 3. Се селам кај пријател/и што имаат интернет :)

Е сеа, ако дое смак света и снема цела МК интернет, тогаш најверојатно како Hip.Hop_MKD, би му се посветил на маунтбајкот малку повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Прво, јас неможам да останам без Интернет.
Односно би останал без Интернет, само во случај ако цела Македонија снема :)
Иначе бекап 1. Wi-fi На комшии, бекап 2. Телефон, бекап 3. Се селам кај пријател/и што имаат интернет :)

Е сеа, ако дое смак света и снема цела МК интернет, тогаш најверојатно како Hip.Hop_MKD, би му се посветил на маунтбајкот малку повеќе.
Шефе збирам пари за маунтбајк, штом веќе се издаде дека имаш кога ќе купам ја те збирам тебе од дома, па после остануваш "без нет" дефинитивно.. :D Сега за сега со чоперот, ама со него не може на ридови.. :banghead

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Шефе збирам пари за маунтбајк, штом веќе се издаде дека имаш кога ќе купам ја те збирам тебе од дома, па после остануваш "без нет" дефинитивно.. :D Сега за сега со чоперот, ама со него не може на ридови.. :banghead
Договорено.
Инаку возам ја редовно на кеј, само да се затопли малку.

Gabby

Полноправен Член
21 февруари 2012
61
46
18
26
Би умрела...хахахахах..сее зезам бе.. би уживала..ќе возам ролерки, ќе читам некоја добра книга, ќе се шетам со пријателите и така... xD

• Ми се допаѓа
Реакции: The_melnicanecot

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Истите работи што ги правам и кога имам интернет само малку подолго веројатно, пример би читала. Или ваљда ќе учам, или ќе одмарам, ќе чистам, готвам, вежбам.

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Сум бил без нет и кул ми било...повеке би скитал надвор и тоа би било тоа :)..иначе никад не ускратувам одредено хоби или работа за да седам на интернет..

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD