Членот Х последен пат беше виден како...

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
  • Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ееее мањак низаеден кај ти иде паметот одма:zelen
Абе не сте свесни вие колку ќе бидит јако на форумов за 10 години. Кога ќе постираме на темава во 3D и аудио на звучници ќе се слуша преку некој застрамувачки звук (пример ќе го земат гласот на Велија Рамсковски) и ќе вика: Виолетмун многу е гејски да разгледуваш профили на девојки- а ние сите со слушалките ќе слушаме , подмустаќ ќе се смееме и во себе ќе си викаме- еее перверзна една.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Абе не сте свесни вие колку ќе бидит јако на форумов за 10 години. Кога ќе постираме на темава во 3D и аудио на звучници ќе се слуша преку некој застрамувачки звук (пример ќе го земат гласот на Велија Рамсковски) и ќе вика: Виолетмун многу е гејски да разгледуваш профили на девојки- а ние сите со слушалките ќе слушаме , подмустаќ ќе се смееме и во себе ќе си викаме- еее перверзна една.

Не јас мислам некој со гласот на гиш ќе вика:
Mајореее тргни тие грешни,блудни мисли и помисли од главата,виолетмоон само сакаше да и пише нешто на другарка си.
Следи:e мајоре наш перверзен

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
и јас сум била после геј:mstickle
The_Mayor последен пат беше виден како:
Го разгледува профилот на Trajche, пред неколку секунди

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and Badgirl

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Не јас мислам некој со гласот на гиш ќе вика:
Mајореее тргни тие грешни,блудни мисли и помисли од главата,виолетмоон само сакаше да и пише нешто на другарка си.
Следи:e мајоре наш перверзен
Не не , јас мислам дека гласот на Бошковски ќе го стават од соседната келија и ќе вика:
Народе наш македонски, во ова наше перверзно општество каде жена на жена мањачи профил, по разни виртуелни мрежи и сајбер простори, едноставно што може да очекувате од оваа држава?
Следи- ти мајоре си прав, лопатарот е крив.

• Ми се допаѓа

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
  • Ми се допаѓа