Marchisio последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред 3 минути![]()
извини вип фаца станав неможам со толку многу девојки од еднаш

извини вип фаца станав неможам со толку многу девојки од еднаш
![]()
![]()
(скапав од смеење денес)
ееее мањак низаеден кај ти иде паметот одмане изгледат малку гејски?
violetmoon последен пат беше виден како:Го разгледува профилот на @Сара.13, пред неколку секунди

Абе не сте свесни вие колку ќе бидит јако на форумов за 10 години. Кога ќе постираме на темава во 3D и аудио на звучници ќе се слуша преку некој застрамувачки звук (пример ќе го земат гласот на Велија Рамсковски) и ќе вика: Виолетмун многу е гејски да разгледуваш профили на девојки- а ние сите со слушалките ќе слушаме , подмустаќ ќе се смееме и во себе ќе си викаме- еее перверзна една.ееее мањак низаеден кај ти иде паметот одма![]()
Абе не сте свесни вие колку ќе бидит јако на форумов за 10 години. Кога ќе постираме на темава во 3D и аудио на звучници ќе се слуша преку некој застрамувачки звук (пример ќе го земат гласот на Велија Рамсковски) и ќе вика: Виолетмун многу е гејски да разгледуваш профили на девојки- а ние сите со слушалките ќе слушаме , подмустаќ ќе се смееме и во себе ќе си викаме- еее перверзна една.

Не не , јас мислам дека гласот на Бошковски ќе го стават од соседната келија и ќе вика:Не јас мислам некој со гласот на гиш ќе вика:
Mајореее тргни тие грешни,блудни мисли и помисли од главата,виолетмоон само сакаше да и пише нешто на другарка си.
Следи:e мајоре наш перверзен
само му ги гледав мускулите, ништо повеќе.и јас сум била после геј
The_Mayor последен пат беше виден како:
Го разгледува профилот на Trajche, пред неколку секунди