Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Трачарица :zelen
Arkantos де бе намини,немам со кого да се скарам,а кога е така многу е штама и нема кој да резимира со некоја мудра мисла во рецитал пост за собирање лајкови :D
пак наречиме дека сум во арните
Ти девојче дефинитвно патиш од синдром да бидеш „лошата“ во секој филм :) (овој синдром не е научно докажан, тој е само мој „квази“ измислен поим :) но сепак совршено си го искажува мојот став кон тебе)
Ама не :) Нема да се карам со тебе веќе :) Не си ми интересна веќе знам што би можела да пишеш... имам некако желба за нов мрчатор на форумов :)
И како секогаш имам желба да се спукам со True_Blood ама па таа лошата не сака... срам да и е :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Кој ти го рече тоа да го нападнам со црвените ми канџи? :gjavol
Незнам дали те надминав,од она што читам носам заклучоци дека си ретка мерна единица.
Еве нешто за тебе од чичо Хемингвеј

Ќе ти ја подарам последната минута од мојот живот и осети ја мојата болка, па макар и една минута и сфати ја мојата болка за кога некоја друга ќе те повреди, а мене ќе ме нема да те утешам... Тогаш ќе ја узнаеш и осетиш мојава тага и ќе се сетиш на мојата минута, подарена на тебе. - Ернест Хемингвеј

Некаде прочитав дека се што сакаме а не го сакаме доволно никогаш нема да е при нас... па заклучоци носам :D
И совети делам, да се гурне со сета сила сакањето од мојата мерна единица зошто не било доволно :D
Хемингвеј е мајстор, убав цитат : )

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Некаде прочитав дека се што сакаме а не го сакаме доволно никогаш нема да е при нас... па заклучоци носам :D
И совети делам, да се гурне со сета сила сакањето од мојата мерна единица зошто не било доволно :D
Хемингвеј е мајстор, убав цитат : )

Ова нема врска.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
.
melpomena Еве(чек како те викаат другиве...) Мелче(ама не ти звучи убаво вака...) Еве Мелпомениште, ти побара јас напишав цитат со филозофија наменет за собирање лајкови, па ако можеш да го лајкнеш ќе ми биде мило (wasntme)
Прости неможам,од причина што не го разбрав напишаново шо има врска со темава :)

Ти обично иначе не си од оние што се по резимињата,ти си активен и некаде на почеток,некаде на средина.
А тоа кој како ме викаат(викаш) ем зависи ем не зависи од мене.
А да ти кажам искрено лично мене за одредени личности и ми е сеедно како ке ме викаат.Битно е дали ке сакам да дојдам кога ке бидам повикана :D
Ајде направи уште некое квази мази,како ли се викаа ги заборавив.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Прости неможам,од причина што не го разбрав напишаново шо има врска со темава :)

Ти обично иначе не си од оние што се по резимињата,ти си активен и некаде на почеток,некаде на средина.
А тоа кој како ме викаат(викаш) ем зависи ем не зависи од мене.
А да ти кажам искрено лично мене за одредени личности и ми е сеедно како ке ме викаат.Битно е дали ке сакам да дојдам кога ке бидам повикана :D
Ајде направи уште некое квази мази,како ли се викаа ги заборавив.
Ех, како бе не сфати што има врска со темата... ете „сопствена вистина“ (сопствено гледиште) за одредено нешто, кое не се заснова на ништо...
Сопствен кров, на сопствена куќарка која не постои...ама кровот сепак постои - филозофски кажано :)

Е мило ми е што дојде кога те повикав Мелпомениште :)
И доста е од мене за оваа недела... се читкаме во некоја наредна наредна наредна прилика.

Останете ми со здравје :)

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Ти девојче дефинитвно патиш од синдром да бидеш „лошата“ во секој филм :) (овој синдром не е научно докажан, тој е само мој „квази“ измислен поим :) но сепак совршено си го искажува мојот став кон тебе)
Ама не :) Нема да се карам со тебе веќе :) Не си ми интересна веќе знам што би можела да пишеш... имам некако желба за нов мрчатор на форумов :)
И како секогаш имам желба да се спукам со True_Blood ама па таа лошата не сака... срам да и е :)
Ме знаеш ти мене, сад ме видиш, сад ме не видиш :D
И, ич не ми е срам :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos