melpomena знам дека ќе се вртиме во круг за истото, и пак ќе биде последен твојот збор. И не, не те осудувам, далеку од тоа, вака и онака сите тука го држиме сличниот начин на дебатирање. И не го сметам за негативно, едноставно понекогаш ми е интересно кога вака запаѓаме во дебата.
тука си грешка. Јас знам дека и двајцата ме љубите менеТогаш ти посакувам што повеке моменти на задоволства.
Јас не ги ,,љубам,,истите работи како ти.
Но некако ми се чини дека прво кажуваш едно,па друго,но можеби само ми се чини.
сполај му.
Се е до субјективата перцепција нели? Се враќам пак на почеток. Ај доста е за денес, утре треба да вијам сарми последна епизода во сезонава, а башка иам и фактури за попунување.Тогаш ти посакувам што повеке моменти на задоволства.
Јас не ги ,,љубам,,истите работи како ти.
Но некако ми се чини дека прво кажуваш едно,па друго,но можеби само ми се чини.
сполај му.
Но не на ист начинтука си грешка. Јас знам дека и двајцата ме љубите мене
тебе не те викна (со битолски акцент)
монамур ( со француски акцент )Па и таа веќе не трпи сФашта
Не оди во школо.Да прашам,а јас како ќе одам на школо,а? Сакаш цел да се ошлакам од калта?
Ааа не,јас сум мирно дете и не бегам од часови Плус денеска треба да ни ги дават тестовите,ај со такси ќе одиме изгледа.Не оди во школо.
Сега ме потсети кога бев средно,кога врнеше ич не сакав да одам у школо и си одев кај една другарка,ќе си поседевме,кафе,заебанции и си доаѓав дома таман кога ќе ми завршеа "часовите".
Лееее ама го учиш , не оди во школо..Не оди во школо.
Сега ме потсети кога бев средно,кога врнеше ич не сакав да одам у школо и си одев кај една другарка,ќе си поседевме,кафе,заебанции и си доаѓав дома таман кога ќе ми завршеа "часовите".
Tи не мора пример да земеш од мене,оди си во школо и петка да си добиеш на тестотАаа не,јас сум мирно дете и не бегам од часови Плус денеска треба да ни ги дават тестовите,ај со такси ќе одиме изгледа.