Здодевно ми е. Ми се прави муабет, а тука слабо сте размуабетени. Ајде поактивни малку, секако на жешкото нема што да се прави.
Не си ги погодив кафето затоа два сати ќе го пијам .
Не си ги погодив кафето затоа два сати ќе го пијам .
Јас па кога сум онлајн тебе те нема и така. Ама ај, те чекам во темата за фотографии сега имаш шанса да се дружиш.И јас кога сум онлајн никој нема за муабет и само си скролам низ мислењава ко некоја мутава.
За мене нишо а? Добро, следниот пат не те поздравувам.@ipopovski некако ме изненади во одноос на тоа дека не делуваше како некој официјален прв човек на црнобело напротив,урбан дечко кој донесе позитивна енергија во секој поглед поздрав до него
@Ita скромното девојчето од Капиштец и ведар лик кој треба секој да ја има за пријател и и научи многу од неа поздрав девојче
@Pica pica кога ќе го запознаеш нема да се покаеш,искрен и оптимист за многу работи и човек од доверба кој може даизнајде начин да ти помогне во дадена ситуација.
@Beauty&Beast е темперамент и голем другар мислам дека има одговор на секое прашање иако не го знае ќе се потруди да те доближи,смешка е голема само се смее и монотонија со неа нема секогаш има што да се каже. поз Т
@Electra не ја знам многу,а ја имам видено еднаш во животот,ми делува на девојка со став повеќе следна прилика.
@Saladin е не секојдневен тип доста педантен во својте постапки и со принципи во животот,тешко можеш како на многу други да му наметнеш да мисли на ист начин како тебе иако тој има сосема спротивно мислење,исто така секогаш е тука за совет и за каква било консултација.
Има и други што не ги споменав али генерално мислам дека постои хемија помеѓу членовите,онаква хемија која ни дава причина за повторно да се собереме !!
Како не сме седнале? Ти слабо памтиш.Па не би те цитирал не те знам,а кога би седнале би имал некаква представа како и ти вака само по некое мислење и реплика,вака реален ми делуваш за многу работи,а друго незнам
Аеродром, во Red Caffe, ти седеше до Beauty и Saladin, јас седев карши тебе. Си отидов порано дека требаше за Тетово да одам.Потсети ме може сум изумил,па еве дојди на наредна и ќе се запамтиме
Get CaffeАеродром, во Red Caffe, ти седеше до Beauty и Saladin, јас седев карши тебе. Си отидов порано дека требаше за Тетово да одам.