Значи тука сум спорела за таа финта, знам некаде зборев ама се мислев дали не беше на фб но штом ти знаеш тука било 100%Почна да ја користиш финтатаD
Па почнав што да правам немав друг избор
Значи тука сум спорела за таа финта, знам некаде зборев ама се мислев дали не беше на фб но штом ти знаеш тука било 100%Почна да ја користиш финтатаD
Со мене збореше во СДК мисламЗначи тука сум спорела за таа финта, знам некаде зборев ама се мислев дали не беше на фб но штом ти знаеш тука било 100%
Па почнав што да правам немав друг избор
не ми замерувај памтам колку едно врапчеСо мене збореше во СДК мислам
Веруј ми, поради ваквиве гнасотилаци што се крчкаат веќе одамна ради сиромаштија и продавање национализам за ич пари, бев принуден да ставам одредена гругпа на блиски личности на стенд бај (инаку многу ретко го правам тоа).Nema da znaev kolku ima omraza vo ovoj narod sto zivee na ova malo parce zemja so golemina na edno kinesko selo, da ne bese fb i komentarite i statusite polni so gnev, omraza, loshotija i se zaradi svojot dgep.Siromashtijata pravi najgolema mizerija na dushata. Se sramam sto vi pripagjam razulaveni kucinja na Grujo, Zaev, Ahmeti,i na site sto go podelivte covekot i sto go hranite loshiot volk vo covekot.
Љубав је свуда око нас. Запази песна.Форумов е празен, нема многу членови за жал, но....се чувствува многу љубов во него, машалааааааааааааа..убаво
Започни некоја интересна тема поврзана со љубов и секс, одма ќе се активираатDФорумов е празен, нема многу членови за жал, но....се чувствува многу љубов во него, машалааааааааааааа..убаво