Чет муабети (ти реков-ми рече)

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133

Од мал ми го имат кажено тоа, само дур јас сум многу повеќе од него, имам едно исксутво повеќе кој он не го доживеал. Да го удри струја во када додека се бања и да остане жив, е тоа е веке гениј :cool: :rofl Фала му на господ добро сум

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ќе си го пуштимо греаљку..супер ни е :sreken
Греаљку hahahahaaaa бубашарбо лудаа само ти моеш толко слатко да ме насмееш,иако немаш муда(букфално)
hahaaaaa цитирај ме туја бре да не ти лупаф казнени за офтопици, нејќу па да ми се изнервираш,к'шиш тастатуру сс нокти : )

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Греаљку hahahahaaaa бубашарбо лудаа само ти моеш толко слатко да ме насмееш,иако немаш муда(букфално)
hahaaaaa цитирај ме туја бре да не ти лупаф казнени за офтопици, нејќу па да ми се изнервираш,к'шиш тастатуру сс нокти : )
Уште казнени ми фалиф и има да ги заџипу сви по списак..
Е такој да си знаеш, и што правиш бе ти кумановац, кт ќе идеш у Ск да пиемо кафе.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
: ) паааа ја иду у Скопје стално, еве пред некој дн беше, ама иду у љубавно гњездо : ) hahaaa
A за на кафе ке се догооримо подетаљно, нешто као поклон у плико, договор у пепе hhh
Аее там од први, да легне кеш на картичку : ) ваљда ке има с'лнце шема да рокамо кафе, а и наечер не ми смета, само да се шета : )

• Ми се допаѓа

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
ајде после први ќе се подружимо обавезно, надам се ќе гу соберемо екипу...још тие двајцата.Друго си е сас с’лнце (sun)
ти нели си на работу, за што си станаја толко рано..

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Па на работу сам, иначе ке с'нуеше још некој погреб сфадбу сунет корнет
Увек кд сам рано на форум значи на работу сам, као тебе њума и њега : )

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Па на работу сам, иначе ке с'нуеше још некој погреб сфадбу сунет корнет
Увек кд сам рано на форум значи на работу сам, као тебе њума и њега : )

колко се имамо смеено за тој њума и њега. Имаше ја едн колега на факс од куманово многу смешан. До душа имав много много и дружисе цело време сас куманоФци..И тај колега скарал се сас девојкаму и таа фатила си друг беќар и он вика Ск кд ќе се врату у Кум , и њума и њега ќе ги утепам :rofl..Е арно ама нас тешко ни беше да га запамтимо муабет њума њега - интересни зборови беа хахахахахааааааааааа

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and violetmoon

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
A њојњи ? ...превод нејзини, његови ..негови : ) њини.... нивни
Дијалект ни е ш'л'брцнат цел

• Ми се допаѓа

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
И ја знам скопски пеер, само целиот сум си такоф смешен коа ке пробам да го зборам, дијалетоф ваш што знам пеер
некако ми фурачки, нешто као скопјанизми vs литература, а која разлика ебате измеѓу дијалектоф ваш и литературниот ни јазик : )

• Ми се допаѓа