Пак изгледа надоаѓа бура, небово се отвара мислам, само да не се повтори вчерашното.
Да, и вечерва ќе има невреме, еве слушам грми, и почна да врне малце, слабо сега за сега, но ќе се засили, сега само што почна.Пак изгледа надоаѓа бура, небово се отвара мислам, само да не се повтори вчерашното.
Каде е тоа тука?Тука истура и јако грми, затворив и прозор и ролетните ги спуштив да не се слуша толку. Ќе видиме како ќе биде вечерва.
Кој нормален би открил каде е тоа „тука“ (населба на живеење) ... при толку манијаци и психопати тука на форумовКаде е тоа тука?
Е во право си.Кој нормален би открил каде е тоа „тука“ (населба на живеење) ... при толку манијаци и психопати тука на форумов
Ми стигна мене ПП од тој манијакот, од Битола ми се чини беше типот, да не ширам многу муабетов, коментираше по темите, пред околу 1 - 2 месеци, и го банираа од форум
Те набљудувамКој нормален би открил каде е тоа „тука“ (населба на живеење) ... при толку манијаци и психопати тука на форумов
Ми стигна мене ПП од тој манијакот, од Битола беше типот, да не ширам многу муабетов, коментираше по темите, пред околу 1 - 2 месеци, и го банираа од форум