Чет муабети (ти реков-ми рече)

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Пак изгледа надоаѓа бура, небово се отвара мислам, само да не се повтори вчерашното.

• Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Пак изгледа надоаѓа бура, небово се отвара мислам, само да не се повтори вчерашното.
Да, и вечерва ќе има невреме, еве слушам грми, и почна да врне малце, слабо сега за сега, но ќе се засили, сега само што почна.
Само се надевам дека нема да е толку јако како вчера, и нема да има нови жртви, доволно беше тоа од вчера ...

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Тука истура и јако грми, затворив и прозор и ролетните ги спуштив да не се слуша толку. Ќе видиме како ќе биде вечерва.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Од Драчево и невремето бега. Ниту жена од тука се зема, ниту невреме доаѓа. :rofl
Тука истура и јако грми, затворив и прозор и ролетните ги спуштив да не се слуша толку. Ќе видиме како ќе биде вечерва.
Каде е тоа тука?

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Кој нормален би открил каде е тоа „тука“ (населба на живеење) ... при толку манијаци и психопати тука на форумов ;)
Ми стигна мене ПП од тој манијакот, од Битола беше типот, да не ширам многу муабетов, коментираше по темите, пред околу 1 - 2 месеци, и го банираа од форум :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Колку само јако грми, на 2-3 срипав од памет ме извади. Аууу страшно е, истура ептен башка.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Кој нормален би открил каде е тоа „тука“ (населба на живеење) ... при толку манијаци и психопати тука на форумов ;)
Ми стигна мене ПП од тој манијакот, од Битола ми се чини беше типот, да не ширам многу муабетов, коментираше по темите, пред околу 1 - 2 месеци, и го банираа од форум :zelen
Е во право си. :)

• Ми се допаѓа

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Ми стигна мене ПП од тој манијакот, од Битола беше типот, да не ширам многу муабетов, коментираше по темите, пред околу 1 - 2 месеци, и го банираа од форум :zelen
Те набљудувам:gjavol

• Ми се допаѓа