Срц па нели Y бев јасНишто, следен пат ќе ти посветам тебе песна, да не се збуниш пак вака
Срц па нели Y бев јасНишто, следен пат ќе ти посветам тебе песна, да не се збуниш пак вака
Па тебе те прашувам затоа што ти си излегла со двајцата.Ајде не замарај сега, излези си со двајцата па ќе видиш кој е
Па тебе те прашувам затоа што ти си излегла со двајцата.
Кисерот и е пријател,сограганин,како тебе Ита или некоја друга од форумовПа тебе те прашувам затоа што ти си излегла со двајцата.
Кисерот и е пријател,сограганин,како тебе Ита или некоја друга од форумов
Ме интересира како е да излегуваш со некој неписмењак, дали е супер муабетот и слично. За да ако налетам на таков да си знам што да очекувам.Па нема шо тебе да те интересира.
Можеби и е нешто повеќе, бидејќи тој е фраер, добро сега виртуелен фраер е ама ај.Кисерот и е пријател,сограганин,како тебе Ита или некоја друга од форумов
Ме интересира како е да излегуваш со некој неписмењак, дали е супер муабетот и слично. За да ако налетам на таков да си знам што да очекувам.
Можеби и е нешто повеќе, бидејќи тој е фраер, добро сега виртуелен фраер е ама ај.
Ех сега, па никаде не сакав да те навредам туку ме интересира каков е муабетот со таков. За Кисербој знам, ист Дон Жуан.Ахахахаххаах со ова мене не ме вреѓаш, туку него. Па излези бе пиши му излезете и ќе знаеш. Гледам немаш многу искуство со излегувања па те копка сега како е што е и сл.
А за @Kisserboy не се секирај, во живо е повеќе од колку на форум.