Чет муабети (ти реков-ми рече)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Па интересно е отварањето на ваков вид ресторани, која е целта на менаџерите, има ли етика и достоинство, култура во сето тоа, дали би оделе во таков ресторан...мислење сакав.
А за каква дискусија е наменета темата Полнета кокошка??

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Хмммммм.каква дискусија!?
Зависи од дискутантите(ако ги најдеш);)
Тоа се теми кои повеќе би одговарале како чет муабет. Не мора за секоја занимливост од нет да се отвара нова тема. Сподели у темава и ќе збориме за тоа.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Тоа се теми кои повеќе би одговарале како чет муабет. Не мора за секоја занимливост од нет да се отвара нова тема. Сподели у темава и ќе збориме за тоа.
Што да споделам со тебе кога се појавуваш еднаш неделно:roflАј продолжи да си уживаш;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and Ghtalpo

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@Saladin зашто не си го исклучуваш мобилниот барем во вечерните часови или имаш апликации за блокирање на броеви/повици па мирна глава. Инаку знам како е и нема некое конкретно решение освен трпение и игнорирање се па белким ќе разбере таа личност дека немаш интерес.
Има самиот телефон опција за блокирање, али been there done that, знам како е да те спама од ѕвонење некој и потоа ако не се јавиш 2 недели да ти ја пукне главата со тоа зошто не си се јавил, а едноставно немаш време или не ти е до излегување ..

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Има самиот телефон опција за блокирање, али been there done that, знам како е да те спама од ѕвонење некој и потоа ако не се јавиш 2 недели да ти ја пукне главата со тоа зошто не си се јавил, а едноставно немаш време или не ти е до излегување ..
Не сите телефони имаат, мојот на пример нема па морам такви апликации да користам, па за секој случај две си инсталирав :D

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Јас имам, еднаш ја искористив се` до моментот кога добив језиво чувство дека ме следи, што подоцна се испостави дека е точно, само што индиректно дознав. Вака контролиран мир оди мање више под рака, но сеа е период кога затоплува времево па на луѓево почесто им се искача па замараат.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Ти сподели не сум само јас на форумов има и други членови. Не мора нова тема :DD
Не се заинтересирани душо за моабетење, ти еднаш ќе се појавиш и ќе шарнеш барем нешто, а они цел ден висат тука ама ни да бекнат.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Не се заинтересирани душо за моабетење, ти еднаш ќе се појавиш и ќе шарнеш барем нешто, а они цел ден висат тука ама ни да бекнат.
Ако бе барем тука јас и ти ќе дискутираме. Само за некое девојче што задоволувала 5 машки не гледам што би дискутирале :DD