А за каква дискусија е наменета темата Полнета кокошка??Па интересно е отварањето на ваков вид ресторани, која е целта на менаџерите, има ли етика и достоинство, култура во сето тоа, дали би оделе во таков ресторан...мислење сакав.
А за каква дискусија е наменета темата Полнета кокошка??Па интересно е отварањето на ваков вид ресторани, која е целта на менаџерите, има ли етика и достоинство, култура во сето тоа, дали би оделе во таков ресторан...мислење сакав.
Хмммммм.каква дискусија!?А за каква дискусија е наменета темата Полнета кокошка??
Тоа се теми кои повеќе би одговарале како чет муабет. Не мора за секоја занимливост од нет да се отвара нова тема. Сподели у темава и ќе збориме за тоа.Хмммммм.каква дискусија!?
Зависи од дискутантите(ако ги најдеш)
Што да споделам со тебе кога се појавуваш еднаш неделноАј продолжи да си уживашТоа се теми кои повеќе би одговарале како чет муабет. Не мора за секоја занимливост од нет да се отвара нова тема. Сподели у темава и ќе збориме за тоа.
Има самиот телефон опција за блокирање, али been there done that, знам како е да те спама од ѕвонење некој и потоа ако не се јавиш 2 недели да ти ја пукне главата со тоа зошто не си се јавил, а едноставно немаш време или не ти е до излегување ..@Saladin зашто не си го исклучуваш мобилниот барем во вечерните часови или имаш апликации за блокирање на броеви/повици па мирна глава. Инаку знам како е и нема некое конкретно решение освен трпение и игнорирање се па белким ќе разбере таа личност дека немаш интерес.
Не сите телефони имаат, мојот на пример нема па морам такви апликации да користам, па за секој случај две си инсталиравИма самиот телефон опција за блокирање, али been there done that, знам како е да те спама од ѕвонење некој и потоа ако не се јавиш 2 недели да ти ја пукне главата со тоа зошто не си се јавил, а едноставно немаш време или не ти е до излегување ..
Ти сподели не сум само јас на форумов има и други членови. Не мора нова тема DШто да споделам со тебе кога се појавуваш еднаш неделноАј продолжи да си уживаш
Не се заинтересирани душо за моабетење, ти еднаш ќе се појавиш и ќе шарнеш барем нешто, а они цел ден висат тука ама ни да бекнат.Ти сподели не сум само јас на форумов има и други членови. Не мора нова тема D
Ако бе барем тука јас и ти ќе дискутираме. Само за некое девојче што задоволувала 5 машки не гледам што би дискутирале DНе се заинтересирани душо за моабетење, ти еднаш ќе се појавиш и ќе шарнеш барем нешто, а они цел ден висат тука ама ни да бекнат.