И ти си како и јас денес, не ни се работи или поточно кажано немаме што да работиме а тука па нема ни со кого да си помоабетимеЛеле,леле уште што не сте се залапале само
Што аватари смени човече..арно ке беше и толку девојќи да беа
И ти си како и јас денес, не ни се работи или поточно кажано немаме што да работиме а тука па нема ни со кого да си помоабетимеЛеле,леле уште што не сте се залапале само
Ееееееееј, абе ти тука си бил?? Само Алтаирчо ти се изгуби некаде, ко да испари човекот!?Девојки мирни, остајте си ги косите не се тегнете или сакате машки фризури?
Ееееееееј, абе ти тука си бил?? Само Алтаирчо ти се изгуби некаде, ко да испари човекот!?
На гравчиња гледам, еве сега уште малку ќе се јават предодредените и ќе почнат да ни солат паметПа сега ова е влечење за јазик или сакаш да си се изнасмееш ,а и ти на шпил карти да не ми гледаш по датум, колку сум имал и дали доволно сум имал ?!
Тука сите ќе прочитаат, неможе такаЕпа ајде кажи ми де што вика гравчето за девојките ?
Па таквите што солат памет јас ги сакам ,нели знаеш ?
А шо па тебе дан ти е криво шо ја обожавам неа толкуЛеле,леле уште што не сте се залапале само