Се гледа дека ти не дозволуваш да се запостават сите теми.немаат воља душо, само тоа е....ама да не ги запостават темите "лупаат безвезе".
Се гледа дека ти не дозволуваш да се запостават сите теми.немаат воља душо, само тоа е....ама да не ги запостават темите "лупаат безвезе".
А јас мислам дека подобро е нешто да се постира отколку да замре натпреварот. Ете сега лош беше периодот, сите со гости и на триста страни растргани па веројатно затоа беше таков одзивот.немаат воља душо, само тоа е....ама да не ги запостават темите "лупаат безвезе".
Се гледа дека и ти не гледаш добро...бајаги теми немам чачнатоСе гледа дека ти не дозволуваш да се запостават сите теми.
Тие што си ги чачнала де.Се гледа дека и ти не гледаш добро...бајаги теми немам чачнато
Подобро нешто отколку ништо, тоа мислеше нели!??А јас мислам дека подобро е нешто да се постира отколку да замре натпреварот. Ете сега лош беше периодот, сите со гости и на триста страни растргани па веројатно затоа беше таков одзивот.
Тоа е сосема друго нешто. Подобро да не читам уништена тема отколку да читам активна тема со скроз промашена поента.Подобро нешто отколку ништо, тоа мислеше нели!??
Тогаш што се буниш кога нема квалитет во темите, нели е болје било што отколку да замре форумот?
Се ти е тоа исти курац у два примера, извини на вулгарноста ама тоа еТоа е сосема друго нешто. Подобро да не читам уништена тема отколку да читам активна тема со скроз промашена поента.
И јас несакам да гледам неубави и неквалитетни слики исто како што ти несакаш да читаш!За тебе можеби е така, за мене не е. Едното е компетитивно, другото не е.