Форумска љубов | Форумски пар

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Ај фил ит ин мај фингр... ај фил ит ин мај тос...:igra
Повторно јас на старата тема, и нормално со нова љубов:zelen
Добив писмо од форумскиот основен матичар:sreken , цитирам:
Според амандманот 26 член 31 под ставка 9 од законикот за форумски љубовни парови, ве прогласувам за виртуелни дечко и девојка тебе Мајоре и street_chic. Бидете здрави, живи, среќни, лајкнати, тагнати и заколнете се дека ќе се почитувате и сакате се додека сте на форумов и додека не сте на форумов. Честитки до вас (handshake)
Нов старт, нова љубов, нова авантура, стара особина полиаморнија... да напоменам и старите не ги заборавам(inlove):*(hug)
Сигурно машките на форумов (поготово Dr.Gonzo) викаат: еее бе овој п***р себичен, сите девојки ни ги собра....и во право се:zelen:mstickle
Нема врска машки- ко ќе ги фатам сите, ќе почнам и вас да ве запросувам дур не се фатам со цел форум.
Друго нешто, да си ја бакнам девојката пред сите овде на темава, додека е моја барем да искористам, зошто вакви фини, згодни, секси девојки тешко е да ги зачуваш само за себе.:*
-suggestive--hhhhh--kiss--erot.jpg

Фала многу на сите за честитките:zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај фил ит ин мај фингр... ај фил ит ин мај тос...:igra
Повторно јас на старата тема, и нормално со нова љубов:zelen
Добив писмо од форумскиот основен матичар:sreken , цитирам:
Според амандманот 26 член 31 под ставка 9 од законикот за форумски љубовни парови, ве прогласувам за виртуелни дечко и девојка тебе Мајоре и street_chic. Бидете здрави, живи, среќни, лајкнати, тагнати и заколнете се дека ќе се почитувате и сакате се додека сте на форумов и додека не сте на форумов. Честитки до вас (handshake)
Нов старт, нова љубов, нова авантура, стара особина полиаморнија... да напоменам и старите не ги заборавам(inlove):*(hug)
Сигурно машките на форумов (поготово Dr.Gonzo) викаат: еее бе овој п***р себичен, сите девојки ни ги собра....и во право се:zelen:mstickle
Нема врска машки- ко ќе ги фатам сите, ќе почнам и вас да ве запросувам дур не се фатам со цел форум.
Друго нешто, да си ја бакнам девојката пред сите овде на темава, додека е моја барем да искористам, зошто вакви фини, згодни, секси девојки тешко е да ги зачуваш само за себе.:*
Фала многу на сите за честитките:zelen

Мојоре,да ти се извинам пред време,ако те згрешам во папарацото со тагнувањето,не сум крива,може не сум била на време информирана :D
За сите љубови ти честитам и однапред и одназад.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
The_Mayor
како сакаш сватви ме,ама тајгерот е жена за тебе,заозбили се,доста од една на друга одиш,посвети се на една.
Абе и јас сакам да комуницирам, еве погоре читај дека барав chat да стает на форумов за да комуницираме... ама Иџо некако не ме слушат.:zelen
Прегледувањето профил е само скромен потег на шармерите. :cool:

а да ме прегледаш на друг начин ;) и ја сакам чат

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
The_Mayor
како сакаш сватви ме,ама тајгерот е жена за тебе,заозбили се,доста од една на друга одиш,посвети се на една.
Ааа не можам тоа... јас сум полигамен, мора со повеќе, плус тоа сум лаком за оваа работа- сакам сите да се мои.:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK