Форумска љубов | Форумски пар

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Гледам сериозна станува работава со темава па ај да си удрам една реклама - Играм на свадби, врзувам машни на девери, фрлам пари, бонбони и леблебии, китам коли и сватови. Цена по договор , Со 15 % попуст за форумџии и форумџики. :giggle
ако има нешо те барам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Гледам сериозна станува работава со темава па ај да си удрам една реклама - Играм на свадби, врзувам машни на девери, фрлам пари, бонбони и леблебии, китам коли и сватови. Цена по договор , Со 15 % попуст за форумџии и форумџики. :giggle
А дали миеш нозе на свекорот, или дали стојш на врата и не го пушташ кумот додека не ти даде пари? На некои места имаат чудни адети, затоа прашувам.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
А дали миеш нозе на свекорот, или дали стојш на врата и не го пушташ кумот додека не ти даде пари? На некои места имаат чудни адети, затоа прашувам.
на свекорот , снаата нека му мие, а за на врата ги собирам парите , а имам неколју роднини што ги ангажирам за да стојат. Услуга на ниво, дискреција - загарантирана. :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, ZmajChe and 4FUN

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
на свекорот , снаата нека му мие, а за на врата ги собирам парите , а имам неколју роднини што ги ангажирам за да стојат. Услуга на ниво, дискреција - загарантирана. :giggle
Кај што сме кај дискрецијата, дали имаш од некој од екипата кои денсаат на ергенска вечер?:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Кај што сме кај дискрецијата, дали имаш од некој од екипата кои денсаат на ергенска вечер?:zelen
Секако дека да , трбушни плесачици, ангели , ѓаволици , тропски танчерки покриени само со кокоси.. во зависност од амбиентот.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and The_Mayor

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ај и јас една реклама кусо да не сум.

ВНИМАНИЕ!
На свадви играм, на погреби плачам. Повеќе инфо по порака. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and ZmajChe