Форумот и пријателите

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Што знам јас сакам да останам анонимен тоа е фората на форумов, за се друго постои фејсбук. Никој не ми го знае никот на форумов а и да дознаат ништо не ми значи

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Не знаат, т.е само една другарка знае.Ама па и не е толку битно за да кријам.

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
За овде дека сум знае само братучетка ми, но една ништо не кријам и сеедно ми е. А друг не знае и така ќе си остане. :D

јас знам :D

он топик: Освен Sarah никој друг не ми го знае никот, ама ако сака некој да го знае ќе му го кажам, немам што да кријам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Немам што да кријам ама не ни знам дали моите пријатели воопшто се на некој форум,не ни правам со нив муабет околу тоа.Тие се пријатели за реалноста а ова е сосема нешто друго,катче за бегање од реалниот свет,тука можеш да се венчаш кога сакаш и колку пати сакаш без никаков проблем,одиш на стритиз кога сакаш и тоа сам и одма си наоѓаш друштво:giggle

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Кога користиш исто име околку десетина години не може да не те препознаваат никој... и самиот сум си се кажувал кој сум а скоро секогаш во битни постови и пораки си оставам и вистинско име... сите знаат ако ги интересира кај да ме најдат а ако незнаат а ги интересира слободно нека прашаат...

Не кријте ништо на нет, поточно не претставувајте се лажно во она што не сте, кога тогаш тоа ќе се обелодени а последиците можат да бидат катастрофални кога се работи за вашиот контакт со вас мили личности.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
Знам само дка агитирав за едно 4 девојки да се зачленат на форумов....само не се познавам со нив, инаку тие би ми го знаеле идентитетот :)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Хахах не би сакала да ми го дознаат фејсбукот. Гледано реално сите ставаме слики на кои не сме ние самите, вие не замислувате и на крај може да се разочарате. Мада не сакам никој да ми го знае, не мора да знае која сум. И вака е интересно.