Виде прееска Арсенал како ја погодив? За утре не 1:0, туку 2:0.Мислам дека ќе биде 1:0 за Милан и тоа едвај можеби некаде накај 80-90та минута
Виде прееска Арсенал како ја погодив? За утре не 1:0, туку 2:0.Мислам дека ќе биде 1:0 за Милан и тоа едвај можеби некаде накај 80-90та минута
Јас ја пишав 1-1 демек, ама мислам дека ќе биде ко што пишав погоре.Виде прееска Арсенал како ја погодив? За утре не 1:0, туку 2:0.
Уствари 1:0, 2:0 нема врска, битна е победата над лутиот ривал.Јас ја пишав 1-1 демек, ама мислам дека ќе биде ко што пишав погоре.
Да да секако : ) И ете кога сме веќе кај типувањата, се нешто ми кажува дека Шарави ќе даде гол : ))Уствари 1:0, 2:0 нема врска, битна е победата над лутиот ривал.
Јас мислам Торес 2 гола ќе даде. За твој инает.Да да секако : ) И ете кога сме веќе кај типувањата, се нешто ми кажува дека Шарави ќе даде гол : ))
Многу тешко, ако тој даде два гола јас те частам викенд во Милано. И не е за инает, за моја среќа ќе биде ако успеат да дадат два гола, па ако сака и Берлускони нека ги даде не ми е гајлеЈас мислам Торес 2 гола ќе даде. За твој инает.
Ухуу одам да се пакувам.Многу тешко, ако тој даде два гола јас те частам викенд во Милано. И не е за инает, за моја среќа ќе биде ако успеат да дадат два гола, па ако сака и Берлускони нека ги даде не ми е гајле
Ништо од викендот во Милано. Шарави со асистенција, ама кој е баксуз знаеш? Само што отворив да видам резултат и Интер дава голПолувреме 1:0 за Милан