Утре нека отвори за Медицински факултет насока психијатар - што може да работи во иднина?
Да се затвори во лудница
Да се затвори во лудница

Не е точноnikola369 никој не те сфаќа сериозно на форумов, затоа што ги изнервира членовите....со темите за дресирање на куче и кучешки борби
Паа не да ме изнервира хахах веза нема него он не е сериозен очигледноnikola369 никој не те сфаќа сериозно на форумов, затоа што ги изнервира членовите....со темите за дресирање на куче и кучешки борби
А ти штотуку заврши основно, па се интересираш за факултет, нели?Многу ме интересира по завршувањето на овој факултет на насока туризам што можеш да работиш понатаму?
Мене воопшто не ме изнервира... туку спротивното, не видиш дека ние го нервираме негоnikola369 никој не те сфаќа сериозно на форумов, затоа што ги изнервира членовите....со темите за дресирање на куче и кучешки борби
Мал е, и јас кога завршував основно, се интересирав за факултетите многу повеќе отколку сега кога сум матурант, ама барем не прашував по форуми.Греотичка![]()
Леле пак ти.... Убаво си пише туризам.
Значи можеш да бидеш туристички водич, да работиш во туристичка агенција... тоа е.