Успешни луѓе

incule

Староседелец
5 јануари 2015
739
127
1,053
26
Успешен човек е кога нешто ќе постигне,некоја цел,нешто извршено,нешто да има свое
 

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
Какво откритие.(party)(party)
И да нема пак мрчење, читај вовед. Следен пат одма ти леткаат ваквите мислења во теми надвор од играчница.