Уживам кога...

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Малку чудно задоволство: (wasntme)
Кога треба да се спремаш за некаде, а имаш малку време. Добро и не е баш некое задоволство, повеќе е паника, но вистинското следува потоа. Кога ќе се спремам за брзо време, а притоа не доцнам, се чувствуваш задоволно. Онака- исполнето.

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Aко денот ми е убав тогаш ништо нема да ми го расипе. Дури ни нечија смрт. Можеби сум ладнокрвен, ама не може.
Ако денот ми е тапа, тогаш ништо не може да ми го поправи денот.
Не би рекол. За денот да ти е убав/лош треба треба нешто да го предизвикало тоа. Доколку интензитетот на некоја дразба е поголем од на онаа која ти го разубавила денот, може да ти го усере денот. На пр. стануваш свеж наутро, женати ти носи појадок у кревет, ти пружа оралка, маваш туш и пичиш на работа. Цел ден си во добро расположение и у 15 до 3 шефот ве обавестува дека ќе се остане прекувремено до 6 (а во 3ипол договорен со другарите за на билјард). Мислам дека после тоа расположението нема да ти биде исто. ... али ипак воа само теорија, кај тебе можи не важи ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiril

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не би рекол. За денот да ти е убав/лош треба треба нешто да го предизвикало тоа. Доколку интензитетот на некоја дразба е поголем од на онаа која ти го разубавила денот, може да ти го усере денот. На пр. стануваш свеж наутро, женати ти носи појадок у кревет, ти пружа оралка, маваш туш и пичиш на работа. Цел ден си во добро расположение и у 15 до 3 шефот ве обавестува дека ќе се остане прекувремено до 6 (а во 3ипол договорен со другарите за на билјард). Мислам дека после тоа расположението нема да ти биде исто. ... али ипак воа само теорија, кај тебе можи не важи ...
Можеби...никогаш нема да знаеш.

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Задоволство ми е кога ке успејам да ја завршам предходно замислената работа навреме. Исто така задоволство ми е кога некој близок од срце ке ми се заблагодари за доброто што сум му/и го направил...

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes: Едно од задоволствата ми прави стариот односно сега веке и сегашниов аватар на parvati
ме потсетува на почетоциве мои на форумов

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
тмн на вруќи макароне, изволте мармалејдд