УН диета

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,371
1,153
Skopje
www.facebook.com
колку што е добра диетава толку може и да ви наштети. Размислете си убаво пред да почнете некој таков нагол режим на исхрана. Секако килограмите се губат но по прекин на диетата се враќаат. Па искрено не знам колку се исплати тоа.