Трајно виткање на коса - Мини вал | Црнобело Форум

Трајно виткање на коса - Мини вал

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,235
2,326
1,153
Skopje
www.facebook.com
Еднаш решив да си ја навиткам косата, сабајлето кога се погледнав во огледало бев како Шеќеринска...
Не стои на секого виткана коса, цел лик го менува.