Типови на луѓе на плажа

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Ги заборавиле да ги стават тие дечињата мали кога ќе ти се вшијат, па ти мораш да ги наградиш со лажна насмевка. И уште топка ќе ти дадат да играш со нив подавана или пак лопатче за во песок. :|
И обавезно некои фуфли ќе се најдат таму (претежно се од Скопје (со извинение)) и глумат некои јаки, па само се фотографираат, зборуваат некои глупости за се` и свашта мислат светов нивен е. (talk)
2. Припадничка на друштвото. Освен момци има и вакви девојки кои си се држат исклучиво до своето друштво. Женската група е препознатлива по своите споени лежалки или пешкири еден до друг, окружени со куп „помагала“ за на плажа – женски списанија, креми за сончање, огледала, четки за коса, сјај за усни, шишенца вода. Тие по цел ден се кикотат оговарајќи ги луѓето околу себе. Глумат незаинтересирани, но тајно под наочарите за сонце го посматраат машкото друштво до нив
И обавезно кога сум на плажа ми се појавуваат црви во гзот шо би рекле старите..немам нерви да се сунчам, само ќе легнам 20-30 минути и одма во вода :sreken

ZVERKA31SK

Нов член
1 јули 2012
7
4
3
SITE PRIMITIVNI RABOTI ME NERVIRAAT.A GRUPA SHMIZLI NA PLAZA SO KILO PUDRA I SHMINKA,ZLATO,I SHTO VEKE NE?TAA GRUPA DA JA VMETNESHE?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Јас не припаѓам на ниеден тип, а овие сите горенаведени не ме нервираат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Болимедик за тија напишани
Ја сам тип кој цело време рока пифце на шанк и шљапа глупости, мрзу да играм карте на плажу, сунчам се кратко а слатко
и бањкам се кд ке ме узлупа пифце, после рокнемо и некое рибче(фиш) на педолинку и углавном тој е тој
А приметија сам мноо идеф само за да блееф и да легаф и ич не су расположени да шириф познанстфа(n)

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Јас сум тој под 3. Осамен чудак. Тој е тивок и таинствен. Често седи со маица на плажа за да не изгори. Носи пераи, маска за нуркање и куп непотребна опрема која не ја користи. Шета низ плажата, собира школки, медитира на највисоката карпа во морето. Не шири познанства наоколу и ужива во самотијата.