Тетрис

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,192
3,931
743
На школо играв цело време, после го сменија Линуксoт и на другиот го немаше тетрисот.. :S
 

TheQueen

Истакнат Член
2 ноември 2013
495
376
173
Планетата Земја
Не почнувајте. Тешка дрога е. Кога веќе ќе почнеш, откачи се ако можеш...Три месеци ми требаа целосно да се откачам. Го растурив стариот телефон на тато (бидејќи на мојот немаше тетрис).
 

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
Тетрис и змијата се најзаразните игри. Знам кога пред тринаесет години лежев на болница, моите ми донесоа тетрис. многу денови ми поминаа на тоа црно другарче :)