Тетрис

Coelho

Староседелец
2 април 2012
286
493
663
Скопје
Како мал ја играв многу на оние "тетрис направи" и постојано ги губев или кршев. Ја играв и на училиште кога беше целата еуфорија околу ново-поставените компјутери. Fun times.

 

The puss in boots

Староседелец
27 февруари 2012
221
147
1,043
23
Охрид
уште имам тестирс и сеуште ко ке ми е досадно знам да поиграм а највисок скор ми е негде околу 90 000+ поени ( и играв сат и нешто)
 

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,231
17,758
1,673
На сигурно
Многу ирграв порано,сега одамна немам играно,може да се каже дека м е изиграна веќе таа играчка...но признавам дека ми беше доста интересна,и сум ја играла до расолзување на очите:giggle,на работа,на училиште,во автобус...