Тајната за успех на една врска

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Е фала ми помогна да сместам една во играчница.
Првата тема има околу 100 мислења,а втората не ти ја отвара. Како и да е , подфорумот со некоја причина е наречен Општ форум,каде што има теми кои содржат и по едно прашање за вовед бидејќи нема што повеќе да се разговара околу тоа.Пример-Колку сте високи,Кога сте родени,Омилен ден и месец,Од каде дознавте за форумов,Што прочитавте денес на црнобело,Како се чуствувате денес.
Да се прашувам јас пола би ги префрлила во канта,ама није до мене (wave)
до кој е ако не си способна да бидеш модератор - престани нема потреба од курчење овде не плаќаат или пак плаќаат зш има овде луѓе што далеку подобро би ја вршеле улогата на модератор од тебе ...

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Нема некој посебен рецепт за успешна врска, ама за мене најважно од се е да ми биде другар (да се однесуваме како другари во врската), да имаме заемна доверба, поддршка, почит и да нема игри, лаги и љубомора.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Па не би се сложила баш...лошиот секс не е баш здрав за една врска или брак и тој води кон други работи...не знам мене лично ми е битно да имам добар секс а не само механички или рутински колку да го има...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Доверба и споразум
Да се слажаф и двоицата, да попуштаф кд е потребно а не да водиф глуп и детски селски инат : )
И најважно искрено да се сакаф!

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and MoonFairy

surfer

Нов член
2 април 2013
9
8
3
surf.mk
Хармонија, Комуникација, Меѓусебно Почитување, ДС и во добро и во зло!

gabence

Нов член
1 јуни 2013
5
0
1
33
Според мене една врска да успее треба да има разбирање меѓу партнерите,да се почитуваат еден помеѓу друг,да имаат доверба еден во друг,да се ценат и сл.

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Компромис и љубов и од тука добиваш добар секс