Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Среќна сум,а сите кои ме мразат можат слободно да си земат метла и да си летнат.
Следниот пат кога ќе имам пеперутки во стомакот,ќе пијам инсектоцид. Е мутав еден,да знаеш какви палачинки правам одма за жена ќе ме земеш.. Што се однесува на љубовта - Internal server error
-But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. -Пивце и Assassin's Creed: Brotherhood ^.^ -"Early to bed and early to rise, makes a man healthy, wealthy and wise."- some dead guy.
2.Where there is desire, there is gonna be a flame. Where there is a flame, someone's bound to get burned.
But just because it burns doesn't mean you're gonna die. You've gotta get up and try, try, try. Gotta get up and try, try, try. Gotta get up and try, try, try............................................................. ! 3.I sledeci put kad dodjes na moj profil ili me kod nekog spomenes, ne zaboravi da te ne zanimam ...