Солено или благо?

Slatki4ka

Полноправен Член
17 февруари 2012
60
42
18
Се плеткам јас во кујна, знам од каде да избегам затоа се пријавив за кршење. :rolleyes

хахаха никој несака да ги чисти за кршење сите сме тука... ајде бре ќе ја наредиме некако битно е да ја направиме најубава и најслатка прсти да си изедеш:jazice
 

Deadelina93

Полноправен Член
15 февруари 2012
52
107
18
неможам без благо-ако не каснам нешто благо во денот почнува да ме фаќа нервоза :gladen ..а од солено преферирам само чипс...