Собиранки.... (договарање - тука)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ај сеа да не се става работава во клопче Парва на почетокот си праша зашо не идат други. Мислам може некад и да смениме местоположба не мора стрикно парк. Ама треба да има поддршка, а не ај ќе идеме идеме идеме и оп после заебитис.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
поента у прашање ми беше зшто сфе исти људи се собирамо, што е финта сс други, зшто нејќеф да дојдеф ?
ако нејќеф у парк океј, ке мењамо место, ја би за едну седенку у лајт кафанче без музиче, у дебар маало например
да напраимо софру, да се смее астал : )

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Би дошол, само немам толку денари за да си го исфинансирам патот и проводот. Инаку ќе ми биде мило да ве запознаам. Кога ќе имам повеќе денари ќе се пријавам.
(y)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Јас мислам следната да ја направиме во некое кафе место во центар. Како што на почетоците на темава се изјаснував. Не е страшно, едно кафе е, мислам дека повеќето би им одговарало гледано од социоекономската страна. Истотака напоменав Центар пошо на повеќето им е на еднавка далечина. Е сеа уште време кога? јас сметам сабота преку ден, или евентуално попладне - таман е за оние кои не се сметаад да ги жртвуваат викенд вечерните искачања со нивното блиско друштво, а истотака мислам дека и тогаш е мртво време за работа. Некој нека пише дали би му одговарало ова?

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Јас мислам следната да ја направиме во некое кафе место во центар. Како што на почетоците на темава се изјаснував. Не е страшно, едно кафе е, мислам дека повеќето би им одговарало гледано од социоекономската страна. Истотака напоменав Центар пошо на повеќето им е на еднавка далечина. Е сеа уште време кога? јас сметам сабота преку ден, или евентуално попладне - таман е за оние кои не се сметаад да ги жртвуваат викенд вечерните искачања со нивното блиско друштво, а истотака мислам дека и тогаш е мртво време за работа. Некој нека пише дали би му одговарало ова?
Или евентуално недела :D
Ја би за недела :)

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Јас истотака сакам некоја кафе шема да си истераме ама мислам дека тоа е не толку изводливо и практично од повеќе причини:
1. На кафе неможеме да останеме повеќе од саат ипол - 2 преку сила, а во парк опуштено можеме да си седиме и по 3-4 саати колку и што седиме.
2. Ако бројот на заинтересирани членови токму на таа собиранка е поголем од обично ќе треба да закупиме дел од некој кафич за да се собереме сите :giggle
3. Во никој случај зелените(@parvati, Trouble итн) неможат да си вршат работа во сред кафич.

Кафе шемава како алтернатива јас би ја оставила за кога ќе бде поладно. Понатака за да не ни паузираат пак собиранките, ќе можеме во некој кафич да си се собираме на топличко.
За овој викенд јас предложувам локацијата да си остане иста за да си го доискористиме паркот максимално : )))
Бирајте само ден, изјаснете се и летс гоу : )

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Јас истотака сакам некоја кафе шема да си истераме ама мислам дека тоа е не толку изводливо и практично од повеќе причини:
1. На кафе неможеме да останеме повеќе од саат ипол - 2 преку сила, а во парк опуштено можеме да си седиме и по 3-4 саати колку и што седиме.
2. Ако бројот на заинтересирани членови токму на таа собиранка е поголем од обично ќе треба да закупиме дел од некој кафич за да се собереме сите :giggle
3. Во никој случај зелените(@parvati, Trouble итн) неможат да си вршат работа во сред кафич.

Кафе шемава како алтернатива јас би ја оставила за кога ќе бде поладно. Понатака за да не ни паузираат пак собиранките, ќе можеме во некој кафич да си се собираме на топличко.
За овој викенд јас предложувам локацијата да си остане иста за да си го доискористиме паркот максимално : )))
Бирајте само ден, изјаснете се и летс гоу : )
Админи примате? :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty, Trouble and Saladin

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
И јас сум за кафе шема што да не, башка и има кафичи кај шо можеме и 20 души да седиме не е проблем ;) Недела накај 7 ипол кој е за нека пише кој не немора, ние шо сме за ќе си се дружиме ;) А за зелено со Парва можеме и да се снајдеме каде што како и тоа не е проблем. Ајде веќе еднаш да се збереме повеќе луѓе, аман од овие истиве ми се смучија :p БајДВеј длабоко се извинувам на Шмекси шо не го запознав а ме чекало детето, другооо на Bum-Bum и на Марија срам да им е шо не дојдоа :gjavol Ајт сега поздрав нездраФ и се читкаме у некоја друга прилика :*