Собиранки.... (договарање - тука)

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Да се реализирала ти ќе напишеше цел том. Барем „hint“' ќе удреше...

Затоа јас прашав што бидна со кафето, не реков дека знам ;)

Но сега знам, „работни обврски“. Не бе сине, кукавица си и дрдорко.
Бидејќи реално да појдеш и да заморуваш некој во реалниот живот, може и ќотек да добиеш, а да не одговара за тоа воопшто личноста, дури и ти ќе си крив. Само треба да подразмислиш малку...

Дури во Источна Македонија најде обврски за да не појдеш на кафето - закана кое ти завчера го начна?
Ха... лажго си бил и тоа ќе останеш.

@Abraxas не е идиот, само те вози наоколу а ти не гледаш каде... ;)
 

-alf-

Староседелец
28 август 2015
315
127
1,053
89

Да се реализирала ти ќе напишеше цел том. Барем „hint“' ќе удреше...

Затоа јас прашав што бидна со кафето, не реков дека знам ;)

Но сега знам, „работни обврски“. Не бе сине, кукавица си и дрдорко.
Бидејќи реално да појдеш и да заморуваш некој во реалниот живот, може и ќотек да добиеш, а да не одговара за тоа воопшто личноста, дури и ти ќе си крив. Само треба да подразмислиш малку...

Дури во Источна Македонија најде обврски за да не појдеш на кафето - закана кое ти завчера го начна?
Ха... лажго си бил и тоа ќе останеш.

@Abraxas не е идиот, само те вози наоколу а ти не гледаш каде... ;)
Па нели сум лажел дека ми пренел, а сега ме возел? И вие незнаете веќе што да измислите , лево -десно вртите ...(drunk)
Ајде така нека биде, уста на луѓе не може да затвориш, посебно на такви кои проповедаат просветленост , тајни школи, мудрост голема...се виде кој сте и што сте. Кога немате каде, со закани ги решавате проблемите....ццццц :facepalm2
 

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,870
935
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Проповеди има во стариот еон :)
Од кој ти си дел бидејќи си „толкувач на библии и свети книги“ од тој период. Големиот пророк кој што слушнал глас на бог и сега тоа треба да е и големата вистина и за мене. :)Дете возрасен старец, син човек ау ау ти реков ми рече... прегледај таму по Кајгана кој проповеда секташки размисли од стариот еон! Ќе се видиш самиот себе.

Ти си лажгото кој што го обвинува @Abraxas дека ти пренел кој е Хептаграм XI. И целта е да ти се издаваат тајни за кои не си заслужил ниту првата буква да ја знаеш! Бидејќи си полн со омраза и злоба. Помири се со судбината која ти е преодредена по твоја волја.
Тоа е.

Тоа што јас дознав кој си, каков си, зошто си таков - беше моја идеја за да видам дали ќе најдам нешто позитивно во твојот живот. И тоа откако активно почна да јадеш слатки за Телема и за мене и другите Телемити врз база на твоето незнаење и омраза создадена како плод на твојата искомплексираност!

Но ништо... видов обичен човек кој што ништо не прави посебно за да пробуди некоја искра да сака човек да воспостави контакт со него... диши. Да беше битен, јас ќе ти пријдев и ќе правевме кафе одамна... но, со кој тоа да го направам?

Затоа, не се опседнувај и не забегувај. Ќе малтретираш непознати луѓе, па и тоа брачен пар за кои ти мислиш дека стојат зад овој аватар?
Будала си?
Ќе треба да те носам на душа ни крив ни должен заради твоите лудости и комплески.
Не ми треба и твојата карма! Доволно имам од луѓето кои се мои браќа и сестри во Редот низ цел свет! :)
 
  • Like
Реакции: Abraxas

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
791
1,133
41
www.oto-mk.net
WOW позади никот била цела екипа телемити???:rofl
Море Хепа , оддамна се знае дека твојата женичка го користи истиот профил, кутрата само тешко и оди да го прикрие својот женски памет.Ова беше поизразено лани на кајгана.Фамилијарен бизнис! Кој ви плаќа да го реализирате овој проект за да се шири сектата?

Хепта , треба повторна да се вратиш наназад и самиот увери се дека неправедно црекаше брат ти дека сум лажго и измислувам работи, но се покажа токму спротивното,само со еден пост си ги префрли сите обвинувања на своја глава...откако раскажав како те предаде тој го потврди тоа со следниот пост.

Само да ја ублажи работата ја префрли топката дека тој некој, не бил Хепта , односно дека мене ме лажел.Каков идиот!:(
Колку си бил ти забеган човече.....неверојатна работа :facepalm2
Не е Хептаграм човекот што држеше предавање во дебар маало, тоа е вистината. Што ти си протолкувал од мојата реакција на прашањето дали е или не Хептаграм е твој проблем, вистината е дека не е.
 
Последна промена: