Немаме ништо заедничко, несакам да ве видамНееее..
Дојди!!!
Немаме ништо заедничко, несакам да ве видамНееее..
Дојди!!!
Точно така..јас сум женска без порок...идеална фатална мистериозна и диваСакаш да кажеш дека , ниту пиеш ниту пушиш цигари?
Отвори ја прикачената датотека 32457
Ништо не трае вечно.Благодарам за поканата, но немам намера да го откријам моето прекрасно лице покриено со велот на анонимноста
Мислам дека собиранките се една од неколкуте причини за распад на форумите...Инаку, нити се страмам, ниту се кријам, едноставно не чувствувам потреба за нови познанства...додуше едно време се заинтригирав за Алф и Хепта, ликови на кои им оддавам почит и од кои знам дека има што човек нешто ново да научи, но, ете, помина и таа желбаНишто не трае вечно.
А зашто толку голема анонимност не ми е јасно.
Ај да беше ова мирц па да се криеш ама не е.
И што ако ете некој знае (па и да се погоди некоја твоја позната личност) дека одиш по форуми?
Претпоставувам не се срамиш од тоа што го пишуваш па ради тоа и да не сакаш да те знаат која си.
Во секој случај ако си го сокриеме лицето нема да го промениме карактерот или пак изгледот, ќе си останеме и понатаму такви какви што сме без разлика колку се криеме.
Го почитувам твоето мислење но јас би рекла, доколку би имало повеќе собиранки форумите многу по добро би функционирале.Мислам дека собиранките се една од неколкуте причини за распад на форумите...Инаку, нити се страмам, ниту се кријам, едноставно не чувствувам потреба за нови познанства...додуше едно време се заинтригирав за Алф и Хепта, ликови на кои им оддавам почит и од кои знам дека има што човек нешто ново да научи, но, ете, помина и таа желба
Јас виртуелно ќе ве сакам и понатамуГо почитувам твоето мислење но јас би рекла, доколку би имало повеќе собиранки форумите многу по добро би функционирале.
Мислам дека никој не би очекувал дека мора да се дружиш со нив од кога ќе ги упознаеш, едноставно покажуваш почит спрема луѓето со кои што си комуницирала виртуелно.
Јасно ми е дека не можеме сите да се сакаме, не сме совршени но нема да ни пропадне светот ако саат време поминеме со луѓе кои делумно ги знаеме.
И ние тебеЈас виртуелно ќе ве сакам и понатаму