Собиранки.... (договарање - тука)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
па кажаа дека ќе идат уште 4ца најмалку кај се барем да кажат не одиме,кажете ајде како да праиме да не бидеме 2ца само ?

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Де бре .. што па временските услови сеа .. и ја од тафталиџе 2 треба да доаѓам надоле па никому ништо ..
Да, ама ти немаш голема тетоважа на лево рамо која што треба да ја мачкаш со маст бидејќи е нова тетоважата и треба кожата да е секогаш намачкана и да дише, па затоа јас сум цело време по маички со прерамки ... а на ова време ладничко и врнежливо да искочам само по прерамки ќе ми е ладно.

Затоа јас и спомнав на страна 195 дека ако се чекаме кај фонтаната Филип 2 нема да дојдам.
Затоа и предложив да одиме на некоја локација кај што има одма паркинг, бидејќи јас со кола ќе дојдам, и одма да паркирам и да се пикнам внатре ... на пример нешто како Занзибар / Костарика / Скала кај фонтаната кај градски парк, или друго слично место.

Али договорот падна за фонтаната Филип 2, и веќе кажав на претходната страна дека ако е таа локацијата за чекање, нема да дојдам :)

Убав провод на тие што ќе одите ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
ај кажете ако се иде може на некое кафе да седнеме или пивоо на кеј или незнам каде ??

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ќе се чекаме кај фонтаната. Тоа е финално. Ако веќе не сакате на отворено може и во ГТЦ кај Стопанска банка.

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
ај кажете ако се иде може на некое кафе да седнеме или пивоо на кеј или незнам каде ??
Много битно, што ти е?:D Во 8 саат кај фонтаната, и можеме во Њу Орлеанс, нели договорот беше за таму, да идеме на свирка?
Што е проблемот?:zelen

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Redhead ке идеме не е проблем ,а дека врне дали ке има незнам па да не акаме на тепка затоа реков да седнеме негде ?!:kafe(pivo)