Собиранки.... (договарање - тука)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Него ми текна, на контрола сум скопје на 5.окт, требаше во тек на овој месец да се реши тоа, ама тоа е со бирократија, како и да е 5 се паѓа понеделник, значи недела на 4 ќе се запознаам со по некој од форумот (во случај да не е форумот само фригмент оф мај имеџинејшн, како шо викаа електра и егзистенс :zelen) во случај да се појави на однапред договорено место. Ваљда ќе дојде некој...

• Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica and Saladin

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Него ми текна, на контрола сум скопје на 5.окт, требаше во тек на овој месец да се реши тоа, ама тоа е со бирократија, како и да е 5 се паѓа понеделник, значи недела на 4 ќе се запознаам со по некој од форумот (во случај да не е форумот само фригмент оф мај имеџинејшн, како шо викаа електра и егзистенс :zelen) во случај да се појави на однапред договорено место. Ваљда ќе дојде некој...

Мене ми беше потребен мал знак само на потврдност покрај сите мои напори што ги направив и че се појавев на широк сокак ама ништо, ме разочара... исто како и Мојс.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Дали дефинитивно останува влез Маракана во 19h ?!

Да не ви биде за обврска во интерес на собирот да потврдат кој ќе присуствуваат

Благодариме :)

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Дали дефинитивно останува влез Маракана во 19h ?!

Да не ви биде за обврска во интерес на собирот да потврдат кој ќе присуствуваат

Благодариме :)
Се чекаме кај чешмичките како и минатиот пат, а каде одиме после накнадно ќе се договориме.

Abraxas

Староседелец
10 јануари 2013
1,094
792
1,133
45
www.oto-mk.net
Абе, а тагови со никовите си носите на собиранки?
Јас носам ланче на кое е аватарот и маичка со ламенот на ОТО од предната страна и унихексаграмот на задната. Нема утка. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno