Би требало да има..Да, те разбирам, фала мн. ама и 500 има 8 MP (се надевам прави добри слики и навечер) ...тоа ми е најбитно...a Viber има ли 500?
Би требало да има..Да, те разбирам, фала мн. ама и 500 има 8 MP (се надевам прави добри слики и навечер) ...тоа ми е најбитно...a Viber има ли 500?
Ме зафркаваш ? Не мора да има .. може да си инсталираш ..Да, те разбирам, фала мн. ама и 500 има 8 MP (се надевам прави добри слики и навечер) ...тоа ми е најбитно...a Viber има ли 500?
Кои се тие повеќе функции што ги има 610, а ги нема 500?Многу е поубав поќе мемморија, има 8мегапиксели као шо и сакаш поубав е на изглед и има поќе функции..Твоја работа мое е да си кажам
Па дими ти се знајш кажи муКои се тие повеќе функции што ги има 610, а ги нема 500?
Јас убаво те прашав кои се тие повеќе функции што ги има 610, а ги нема 500.Па дими ти се знајш кажи му
Во внатрешната меморија можеш да инсталираш апликации, во надворешнатата (мемориска картичка) не можеш. Се додека не го рутираш телефонот.па за меморија може мемориска да си купам и готово
610 нема WC?!?Јас убаво те прашав кои се тие повеќе функции што ги има 610, а ги нема 500.
Мој предлог Моторола милстон XT720, малку постар модел,ама вади ноќни слики најдобри.Ве молам помогнете ми во изборот на телефон. Преферирам некој со слични перформанси на HTC Desire 500. Битно ми е да има камера 8 MP и да вади добри слики навечер. И да не биде спор, секако. Tnx in advance!