Слика од вашиот дом | Црнобело Форум

Слика од вашиот дом

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:giggle
Ете кај си бил ти значи кога те немаше :p
ми ја направивте темата за хумор и сеир :place
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,689
3,869
1,183
микрософт офис пикчр менаџер > едит > рисајз > десно горе има лизгач за одбирање стандарна големина > ок > сејв ас > измени име > зачувај
Фотошоп > Image > Resize > си местиш резолуција .. сејв :)
Башка има Online resizer :)
 

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Фотошоп > Image > Resize > си местиш резолуција .. сејв :)
Башка има Online resizer :)
микрософт офис пикчр менаџер > едит > рисајз > десно горе има лизгач за одбирање стандарна големина > ок > сејв ас > измени име > зачувај
Абе џабе покажувате како...зарем само јас насетив дека се работи за иронија без никаква намера да се прикажат слики :)
Никаква замерка кон вас,да не ме сватите погрешно,ако не друго ке ми се најде мене за да научам како се намалуваат и за некои други кои тоа не го знаат
ви благодарам