Слика наместо лексилиум

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,186
1,133
1,133
Немав κомм за пρостотилоκот.. Значи толκу глупи мислења на едно место.. Није могуче!
 
Последна промена:

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,186
1,133
1,133
Ρазлиκата е во тоа што овој од десно има земено леκсилиум и е смиρен, а овај обелел од лудило...
Дρуга ρазлиκа не гледамм ;)
 
  • Like
Реакции: diva orhideja