Слабеење со Herbalife

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Се мислев темава да ја отворам во правилна исхрана или тука, но шејкот на оваа компанија најчесто се користи за слабеење.
Дали сте користеле нивни производ и дали сте задоволни?
Дали сметате дека за доручек 50 евра месечно се исплатат на долг рок?
Дали имате познаник кој ослабнал со користење на шејкот и немал јо-јо ефект?

Јас бев на неколку нивни предавања и се интересирам да земам протеински шејк за вежбање. Не сакам да зголемувам или намалувам тежина, туку мускулите сакам да ги оформам без билдање.
 

Alex M.

Староседелец
17 февруари 2012
330
523
693
London,UK
Значи тетка ми ги користеше и имаше само мали видливи резутати. Подобро некоја диета со овошје и зеленчук него овие глупости :)
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Marick14

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
И јас сум слушнала дека има многу мали скоро не видливи резултати ... Иначе за слабеење сигурно сте слушнале ... најефикасна "диета" .. благо, леб и газирани напитоци ... да избегнувате ... килограмите не се враќаат ..
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Alex M.

Boyka

Истакнат Член
14 февруари 2012
258
735
93
Skopje
нема потреба од herbalife или било какви слични глупости,
кога ке станете земете некое овошје наместо доручек,околу 13 часот ручаш,околу 19 часот вечераш и тоа е тоа,ке има резултат гарантирам јас сум 194см со 95кг сто е идеално на висината :bajbaj
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Jericho

Староседелец
19 февруари 2012
355
465
1,063
Џабе се лажете со вакви глупости, ако сакате да ослабете, без физичка активност во комбинација со правилна исхрана џабе ви е. А тие реклами кај што некоја стока со големина на трафика после изгледа како цура од Victoria Secret “за само 4 недели“ нема проблем. Како ќе се налаи стомакот ако не се трча, вози точак, степер или воопшто без кардио вежби? Можеби во комбинација со физичка активност би имало некаков резултат, ама сепак го плаќате брендот а и тие хербалајф, алое вера и слични производи ми се толку некако напнати и замараат како некои секташи што не ги можам и имам одбивност према тие производи. Така да доколку сте спремни да дадете толку пари за некакви шејкови, најдете соодветна теретана/фитнес клуб, кај што имате инструктор кој ќе ви направи диета и програма за вежбање, бидете упорни и резултатите сами ќе си дојдат.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: drt

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,389
1,133
Yellow submarine
Хербалајф, мербалајф...

Ако твојата воља не е на потребно ниво, ако не се запнеш и вуду обред на милкшејкот да му правиш е узалуд вам труд свирачи муабет.
Не сум пиела вакви шејкови, познавам луѓе кои го користеле и со оглед на тоа дека фала богу не сум ќорава, мене ми се исти.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Jericho