Шо и фалии??Абе ненормалната има 18 а детето 10 месеци и го мава со перница го штипе ко нездрава.. :SНе си нормална, шо и фали бе на мајката што го претепува детето?
На такви мали деца само со дрво а не со перница..Не разбира ништо нема да осети
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Шо и фалии??Абе ненормалната има 18 а детето 10 месеци и го мава со перница го штипе ко нездрава.. :SНе си нормална, шо и фали бе на мајката што го претепува детето?
Ни ти не си нормална ама она па ич, каде бе со перница, се знае дете мало само со хеблаШо и фалии??Абе ненормалната има 18 а детето 10 месеци и го мава со перница го штипе ко нездрава.. :S
На такви мали деца само со дрво а не со перница..Не разбира ништо нема да осети![]()
Ни ти не си нормална ама она па ич, каде бе со перница, се знае дете мало само со хебла![]()
Не бидува од тебе добра мајка и воспитувач, you are too softИ со бор-машина во папукот бзззззз![]()
Пикамер! Не праиш ништо сс бор машинуИ со бор-машина во папукот бзззззз![]()
Многу прашања во главата...
- Зошто толку ме мрзи да мислам вовед за темава?
- Колкава е вселената?
- Дали утре ќе биде подобро?
- Дали ќе ми пише таа од форумов?
- Зошто постојат љубоморни луѓе
- Многу прашања на кој во моментов немам одговор во главава...
Не бидува од тебе добра мајка и воспитувач, you are too soft![]()
Добааааар!!Пикамер! Не праиш ништо сс бор машину
![]()
Шпагети се праат од вени и артерии, а од црева виршли, колбаси едно друго. Бреее ни мајка ни домаќинкаДобааааар!!
Епа не ми текна мене,инаку со ова цревата ќе му ги извадам..Ке има шпагети за цела фамилија![]()
Шпагети се праат од вени и артерии, а од црева виршли, колбаси едно друго. Бреее ни мајка ни домаќинка![]()