Шо и фалии??Абе ненормалната има 18 а детето 10 месеци и го мава со перница го штипе ко нездрава.. :SНе си нормална, шо и фали бе на мајката што го претепува детето?
На такви мали деца само со дрво а не со перница..Не разбира ништо нема да осети
Шо и фалии??Абе ненормалната има 18 а детето 10 месеци и го мава со перница го штипе ко нездрава.. :SНе си нормална, шо и фали бе на мајката што го претепува детето?
Ни ти не си нормална ама она па ич, каде бе со перница, се знае дете мало само со хеблаШо и фалии??Абе ненормалната има 18 а детето 10 месеци и го мава со перница го штипе ко нездрава.. :S
На такви мали деца само со дрво а не со перница..Не разбира ништо нема да осети
Ни ти не си нормална ама она па ич, каде бе со перница, се знае дете мало само со хебла
Не бидува од тебе добра мајка и воспитувач, you are too softИ со бор-машина во папукот бзззззз
Пикамер! Не праиш ништо сс бор машинуИ со бор-машина во папукот бзззззз
Многу прашања во главата...
- Зошто толку ме мрзи да мислам вовед за темава?
- Колкава е вселената?
- Дали утре ќе биде подобро?
- Дали ќе ми пише таа од форумов?
- Зошто постојат љубоморни луѓе
- Многу прашања на кој во моментов немам одговор во главава...
Не бидува од тебе добра мајка и воспитувач, you are too soft
Добааааар!!Пикамер! Не праиш ништо сс бор машину
Шпагети се праат од вени и артерии, а од црева виршли, колбаси едно друго. Бреее ни мајка ни домаќинкаДобааааар!!
Епа не ми текна мене,инаку со ова цревата ќе му ги извадам..Ке има шпагети за цела фамилија
Шпагети се праат од вени и артерии, а од црева виршли, колбаси едно друго. Бреее ни мајка ни домаќинка