Секс преку алишта +18

Статус
Затворена за нови мислења.

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Абе дали е девојка или не,анонимна или позната,таа го пишала кај што го пишала,ама не го напишала овде за да ја дискутираме.
Туку некој јасно си напиша дека се запалил на текстов :eek:
Ај тоа што тој се запалил си е негова работа,туку темава е со која цел?
Да видиме на што се напалил тој?
да видиме дали ние ке се напалиме?
Да видиме што се пишува насекаде?
јас не разбрав навистина.
Па убаво имам напишано ,,Што мислите вие? Сте имале вакво искуство?"
A текстот го објавив, за да знаете од каде ми текна за "Секс преку алишта".. да не го сретнев текстот, никогаш не би ми текнало на такво нешто. :)

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Мене ми текнало и на вакво нешто :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Па убаво имам напишано ,,Што мислите вие? Сте имале вакво искуство?"
A текстот го објавив, за да знаете од каде ми текна за "Секс преку алишта".. да не го сретнев текстот, никогаш не би ми текнало на такво нешто. :)
Лмфао,кога ке се сватиш дека што би се случило и на што би наликувал форумов,ако во сите теми кои ги отвораме,во нив членот што ја отворил темата ги цитира сите што и да искоментират на истата?

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Заебанција чиста е тоа на гламстикот, 16 годишно девојче наводно го пишувало хахахаха
Го видов уште сабајле ама знаев дека е мајтап и не го прочитав.

• Ми се допаѓа
Реакции: LMFAO

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ватевр : )
финта е што стфарно овој се дешаа и ке се дешаВа, не глеам ништо лошо, кд веќ су мали за кецажу ондак нека имаф фармерску масажу

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Лмфао,кога ке се сватиш дека што би се случило и на што би наликувал форумов,ако во сите теми кои ги отвораме,во нив членот што ја отворил темата ги цитира сите што и да искоментират на истата?
Ти пиша дека не ти било јасно со која цел е отворена темата. Јас ти возвратив од каде добив инспирација за да ја отворам темава. Само ти разјаснив. Незнам што има лошо тука, а и зошто се лутиш. А освен тоа форумите се за дискусија, ако не сака некој да дискутира, зошто отвора профили по форуми.. :nerd

:kafe

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes: Мешаш баби и жаби,а и по сите твои теми се гледа јасно за тој што сака да види,дека не ме цитираш само мене.
Значи не напишав конкретно зошто мене ме цитираш.И никаде не напишав дека не треба да се цитира воопшто.

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
:rolleyes: Мешаш баби и жаби,а и по сите твои теми се гледа јасно за тој што сака да види,дека не ме цитираш само мене.
Значи не напишав конкретно зошто мене ме цитираш.И никаде не напишав дека не треба да се цитира воопшто.
Мелпомена, секој има различни ставови и мислења. Со тоа што форумите се јавно место каде што се дискутира на најразлични теми, јас си го бранам мојот став преку мои мислења. Ако за нешто не сум во право, се повлекувам. Не треба лутење околу тоа. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не бе какво лутење...можеби само сакав да ти дадам до знаење дека овде нема цантар,бек,одбрана,голман.....си го оставаш своето мислење и кој сака нека го прочита кој не немора,на некој ке му се допадне на некој не....може да се деси некој да не цитира,да се врти дискусија,ама секој пост во темата од другите членови,да ги цитира тој што ја поставил?
До кога?Дур другиот член не се откаже најверојатно,оти не верувам дека некој би успеал да го наметне своето размислување дека е правилно врз сите.
А за темава немам забелешка...нема кој од нас не се напалил или како и да се нарече,преку алишта.
А дека сите ке се напалиме на ваков текст,тешко. :)

Статус
Затворена за нови мислења.