Сексуални помагала (+18)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Никогаш не сум поседувала нити сум користела од овие помагала .Па според тоа не можам никаков совет да дадам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ако во помагала спаѓаат и лисици,фишнети и разни видови на секси аутфити,може. За дилдоа,вибратори и остали пенисовидни оружја,не. Тие у принцип не се сексуални помагала туку помагала за самозадоволување.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако во помагала спаѓаат и лисици,фишнети и разни видови на секси аутфити,може. За дилдоа,вибратори и остали пенисовидни оружја,не. Тие у принцип не се сексуални помагала туку помагала за самозадоволување.
Сепак се помагала и тоа сексуални,е сега ако почнеме и нив во подгрупи да ги делиме :giggle
Не се само за самозадоволување,може да се користат и за време на сексуалнот чин со партнерот.
Туку мажите некако тешко дека ке го прифатат тоа а и тешко која жена да се усуди да ја изрази таа желба од причина да не го навреди партнерот,а едното нема врска со другото.
Шо мислиш lady_blue ,пошто после мене односно пред де,како и да е,ти си по сексО.

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Голем љубител сум :)

Ме нервираат коментари од типот- не ти треба помагало, ако имаш добар маж, бла,бла... понекогаш добивам чувство дека мажите се чувствуваат по малку загрозени кога се во прашање помагалата.
Отворете ги малку видиците, освен лисиците, фишнетите... и вибраторите и дилдата можат да го зачинат сексот. Истите не се наменети за да пружаат задоволства само на женсиот пол.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Голем љубител сум :)

Ме нервираат коментари од типот- не ти треба помагало, ако имаш добар маж, бла,бла... понекогаш добивам чувство дека мажите се чувствуваат по малку загрозени кога се во прашање помагалата.
Отворете ги малку видиците, освен лисиците, фишнетите... и вибраторите и дилдата можат да го зачинат сексот. Истите не се наменети за да пружаат задоволства само на женсиот пол.
Ауч. Не фала.
Инаку да,во право си,се осеќаме загрозено затоа што добиваме чувство на помала вредност у перформанс. У принцип тоа е исто како женско да ни дава блоуџаб и да си купиме гратис дунда да ни ги целива тестисите уз тоа,да ми простиш на изразот :)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Јас си купив еден розов вибратор и кога подолго време немам партнер на тој начин си се задоволувам :) Поарно чисто и сама со себе отколку со секој на улица :)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Кога сме кај сексуалните помагала за машки...
footgina_header.jpg

Иам и ја foot fetish,али ја мислам дека претераа :nah

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Јас си купив еден розов вибратор и кога подолго време немам партнер на тој начин си се задоволувам :) Поарно чисто и сама со себе отколку со секој на улица :)

Оооо Весна, среќен божик (не чуди се, за аватарот ти зборувам).